Hösten smyger sig på och arbetet för våra målare rullar vidare.

Aktuella projekt just nu är renovering av ett större kontorslandskap samt lager och produktion åt Fresh, ett företag som tillverkar och producerar friksluftsventiler, fläktar och dylikt. Vi har även börjat komma igång med total renovering utav Lessebo folkets hus, i samarbete med Lagan Byggnads AB som beräknas vara klart slutet på februari, början på mars 2021. Vi utför fortlöpande försäkringsskador enligt avtal med våran samarbetspartner Lagan Byggnads AB.Vi håller en total entreprenad där vi total renoverar en lägenhet samt fyra badrum på skidorten Kläppen Sälen.

 

Ett större arbete som håller på att avslutas är målningsjobbet hos Vickys Bistro i Hovmantorp, där vi utfört en totalrenovering utvändigt med målning av fasad, fönster, dörrar m.m.

 

     

 

Tidigare under sommaren så avslutade flera större projekt såsom Mio Möbler i Norremark där en en renovering av befintlig byggnad samt måleriarbete med tillbyggnaden utav butiken. Acroma som har ett större kontorslandskap, produktion och lager är total renoverat invändigt utav oss på Glasrikets måleri och färg.

Jysk och Trademax lokaler har också renoverats och avslutats under året.

 

Vi håller även på att avsluta utomhusmåleri för denna sommarsäsong och där vi nu börjar boka in arbete för våren 2021.