Hallå där ute! Höstmörkret börjar lägga sig och morgonfrosten har börjat att komma, vilket också betyder att utomhussäsongen är officiellt avslutad och bokningar är i fullgång inför nästa utomhussäsong. Läget på bokningar inför utomhussäsongen är framme i juni/juli ungefär och vi fortsätter arbetet med flera bokningar av utomhusarbete till säsongen 2021.

Arbetet för våra målare rullar vidare och två större jobb avslutades under denna månad. Först ut så avslutades Mio möbler med en utbyggnad samt renovering utav deras butik, lager samt kontor och lunchrum på Norremark i Växjö. Arbetet har varit igång i ungefär ett år och blev helt avslutat nu den första oktober.

 

Vi har även avslutat ett arbete med ombyggnad och renovering utav Arcromas kontorslandskap samt produktion. Arbetet avslutades i början på februari och efter kompletteringar blev det helt färdigt sista juli.

Nyligen uppstartat projekt är Lessebo Folkets hus som ska genomgå en totalrenovering invändigt tillsammans med våran samarbetspartner Lagans byggnads. Man har under en tid kunnat se våran flagga utanför byggnaden och nu har vi börjat med att köra igång i full takt med renoveringen. Status och fler bilder kommer i nästa nyhetsbrev.

Totalrenoveringen utav badrum och lägenhet på skidorten Kläppen i Sälen är nu i slutfas där Hovets kakelugnar / Rogers murningsservice färdigställt sitt arbete och nu återstår bara komplettering utav badrummen inför vinterns kommande gäster.

Vill man se mer utav bilderna som finns här i nyhetsbreven kan man alltid klicka sig in på vårat galleri här på hemsidan där vi månadsvis uppdaterar med nya bilder samt lägger upp alla bilder från nyhetsbreven så man kan se dom i större format.

 

En glädjande nyhet är att våran målare Felicia kommer att komma tillbaka till arbetet efter sin mammaledighet, hon kommer att börja i vecka 45.
Vi söker fortfarande 1-2 medarbetare för att utöka våran organisation, vi söker dig som är färdig utbildad målare alternativt lärling. Klicka gärna in på länken nedan för att läsa mer!

 

Vi hoppas alla har en trevlig start på hösten och fler uppdateringar kommer i nästa nyhetsbrev!
Hälsningar, Glasrikets måleri & färg.